5 zasad projektowania odważnych i kompleksowych konceptów gastronomicznych

Szczegóły wydarzenia

Data wydarzenia: 03.11.2025, 10:00 - 04.11.2025, 18:00
Partnerzy: Stargres, Star Training Center

Opis wydarzenia

 

2-dniowe szkolenie z projektowania odważnych i kompleksowych konceptów gastronomicznych, to spotkanie dla projektantów wnętrz, architektów i restauratorów, którzy chcą tworzyć unikalne, pełne charakteru miejsca, przyciągające ludzi i budujące silne marki.

Podczas zajęć uczestnicy odkryją, jak dzięki pięciu zasadom zaprojektować gastronomię, która wyróżni się na tle konkurencji i będzie nie tylko piękna, ale i rentowna.

  • Bój się i rób – Jak przełamywać lęk przed nowym i wdrażać innowacje mimo ryzyka?
  • Rzucaj sobie wyzwania – Jak pobudzać kreatywność i szukać nieszablonowych rozwiązań?
  • Dbaj o ludzi – Jak projektować przestrzenie funkcjonalne, a jednocześnie przyciągające ludzi?
  • Bądź zawzięty – Jak zrealizować odważny i wymagający projekt?
  • Rozwijaj się – Jak uczyć się w świecie gdzie jedyną stałą jest zmienność?

Warsztaty dają uczestnikom narzędzia, inspirację i odwagę, by podejmować decyzje projektowe, których nie podejmują wszyscy – bo właśnie tam powstają naprawdę wyjątkowe koncepty.